O M   R E S T A U R A N G E N

“Jag älskar smårätter! När jag går ut och äter middag på restaurang så tar jag hellre tre förätter än en varmrätt till exempel.”

Stefano hade idén om CAOS men det var först efter en väns tjatande som han bestämde sig för att satsa på idén. Stefano älskar all typ av mat, från asiatiskt, nordiskt till medelhavsmat, där han också har sina rötter, närmare bestämt Italien. 

Under December 2015 slog CAOS upp dörrarna när Ringens Centrum i Skanstull på Södermalm i Stockholm lanserade sin foodcoart-storsatsning “Teatern” som bestod av en stjärnspäckad samling av mästerkrögare och deras olika koncept. 

Medan de övriga krögarna gjorde sina tolkningar på snabbmat gjorde Stefano och teamet något annorlunda. De skippade just snabbmaten men såg till att istället servera restaurang mat snabbt och till ett lågt pris istället.

“Så jag ville göra något som inte exkluderade något kök utan var en kulinarisk symbios av allihopa istället. Och få chansen att erbjuda riktig mat, restaurangmat av högsta kvalitét till alla människor.

Men snabbmats segmentet och köpcenters är nytt för mig. Det har varit en utmaning men en fantastiskt utvecklande och rolig resa.”